Impotens

Hvad er impotens?

Erektil dysfunktion er når manden ikke kan opnå en erektion stærk nok til at gennemføre samleje med sin partner. Det kan både være at penis ikke bliver stiv nok, eller at den ikke kan holdes stiv længe nok. Problemet kan have mange årsager, men kan hos langt de fleste patienter behandles ved at forbedre blodgennemstrømningen til penis. Den forbedrede cirkulation vil oftest tillade patienten at gennemføre et samleje.

 

Hvorfor opstår impotens?

Årsagerne til impotens kan være mange, men deles op i tilstande som påvirker blodomløbet (fysiologiske) og tilstande som påvirker vores sind (psykologiske). Du kan læse meget mere om de to typer på vores emneside.

 

Hvordan behandles impotens?

Impotens kan behandles på flere måder, afhængigt af årsagen. Menes problemet at skyldes en tilstand som kan påvirke dit blodomløb negativt, vil det første skridt i behandlingen typisk være at sikre at din sukkersyge, dit forhøjede blodtryk eller hvad det end måtte være er korrekt behandlet. For nogen kan det hjælpe blot at følge lægens sædvanlige gode råd:

  • Spis sundt
  • Motionér
  • Undgå tobak og alkohol

Har problemet en psykisk årsag, såsom stress, vil dette typisk være fokus for behandlingen.

Når de “lette” løsninger ikke fungerer, kan medicin komme på tale. Lægemidlerne på markedet i dag indeholder generelt en type af PDE5-hæmmer, samme kategori af medicin som tadalafil.

Er du interesseret i at lære mere om de forskellige aktive ingredienser i andre potensmidler, henviser vi til denne side, hvor alle de forskellige aktive ingredienser i potensmidler er beskrevet nærmere.

For en uddybning af hvordan impotens behandles, kan du læse mere på vores side om emnet.

 

Hvilken behandling for impotens skal jeg vælge?

På siden her har vi fokus på det generiske tadalafil, den aktive ingrediens i Cialis. Vil du finde ud af om dette er den rette behandling for dig, så tryk på knappen herunder for at gå til en online konsultation, hvor du kan få svar på om behandling med tadalafil (Cialis) er det rigtige for dig.

Gå til konsultation