Behandling for impotens

Potensmidler kommer i mange afskygninger, men hvilket der er det rigtige for dig afhænger i stor grad af dit sexliv og ikke mindst årsagen til dine rejsningsproblemer.

Første skridt i behandlingen

er at følge lægens sædvanlige gode råd:

  • Spis sundt og varieret
  • Undgå tobak, alkohol og stoffer
  • Motionér jævnligt

For som med mange andre sygdomme, så forbedrer det i hvert fald ikke noget at leve usundt. Vi vil lade det være op til læseren at selv at søge nærmere råd og vejledning, du er her garanteret ikke for at blive slået i hovedet med den samme gamle pind:

 

Når livsstilsændringer ikke er nok

kan du med fordel søge læge. Impotens kan have både fysiske og psykiske årsager, som ikke bare kan løbes væk. Ved psykiske årsager kan behandlingen være terapi eller simpel rådgivning om de problemer man døjer med. Uanset om det er stress på arbejdet eller derhjemme som er årsagen, vil det næste skridt være at behandle dette.

Et øget selvværd er i for mange nøglen til succes i sengen.

For nogle få er en måde at genvinde selvtilliden og troen på at kunne præstere at bruge potenspiller. En angst for ikke at kunne få rejsning sammen med partneren kan føre til en dårlig oplevelse, som igen er årsagen til den næste trælse episode. Med hjælp fra piller såsom tadalafil er det muligt at bryde ud af spiralen og genvinde selvtilliden. Her vil det i mange tilfælde ikke være nødvendigt med en stor dosis, ligesom at behandlingen sjældent behøver at fortsætte over længere tid.

 

Fysiske problemer

såsom blodtryksproblemer, diabetes eller blot alder kan medføre impotens. Når dette sker og man oplever at den hænger når den ikke skal, så kan der være hjælp at hente ved brug af potensmidler.

På siden her er fokus tadalafil (Cialis), som du kan læse mere om her.

Hvis du vil lære mere om andre potensmidler, såsom det altid populære Viagra (sildenafil), henviser vi til denne hjemmeside.